Kärcher

de hogedrukreiniger voor professionals!

Door jarenlange ervaring op dit gebied kunt u ook voor de reparatie van uw machine bij ons terecht. Doordat wij de hogedrukslangen zelf persen zijn alle lengtes hierin mogelijk. De nieuwe Easy-press pistolen liggen fijn in de hand en verminderen de kracht die nodig is om het pistool in te drukken. Tevens kunt u met 1 draaibeweging de wateropbrengst en werkdruk regelen.

Onderstaand vindt u een greep uit onze occasions die wij beschikbaar hebben. Voor specifieke vragen kunt u altijd even bellen.

Superklasse

Voor de bouw, landbouw, industrie en gemeentelijk gebruik – is een maximaal vermogen vereist. Druk, wateropbrengst en apparatuur in de superklasse zijn perfect in balans.

Middenklasse

Perfect uitgerust voor lang en intensief gebruik: de koudwater hogedrukreinigers uit de middenklasse reinigen snel en betrouwbaar machines, voertuigen of bedrijfsterreinen.

Compactklasse

Licht en krachtig: deze compacte, all-round-machines reinigen binnenplaatsen en werkplaatsen in een mum van tijd. Ze blinken uit in druk, wateropbrengst en werktijd.

Draagbaar

De nieuwe koudwater draagbare hogedrukreinigers van Kärcher zijn lichtgewicht en compact. Deze machines zijn gemakkelijk om te vervoeren en de ideale mobiele metgezel voor alle gebruikslocaties,

Speciale klasse

Uitgerust voor gemakkelijk transport op bijzonder moeilijke oppervlakken: de speciaalklasse van Kärcher verwijdert hardnekkig vuil op moeilijk bereikbare plaatsen.

Verbrandingsmotor

Waar er geen stroombron is, bieden hogedrukreinigers met verbrandingsmoer – met optionele biodieselbediening – een maximale veelzijdigheid en onafhankelijkheid.

Universele apparaatreiniging

Dankzij de on-board watertank kan de AP 100/50 onafhankelijk werken van de lokale watervoorzieningen, en dat is slechts één van de vele voordelen.

Koudwater hogedrukreinigers cage

Het robuuste Cage-design beschermt de gehele machine en maakt het mogelijk om het veilig met een kraan te verplaatsen. Het steekwagenprincipe voor eenvoudig vervoer en tal van andere details maken deze machines de eerste keus voor professioneel gebruik. Ongeacht of de benzine aangedreven of elektrische versie gebruikt wordt.

HD-Trailer

Krachtige benzine of dieselmotor en een 1,000 liter watertank garanderen minstens 1 uur hogedruk reiniging op volle kracht voor de meest veeleisende reinigingstaken. Ideaal voor gebruik op bouwplaatsen, gemeentediensten of in verhuur naar andere professionele gebruikers. Verschillende configuratiemogelijkheden, extreem robuust en eenvoudig in gebruik.